«Brukt mobil – nye muligheter» Mobilretur-avtale med Telenor

Idrettsforbundet har inngått ny mobilretur-avtale med Telenor som dere ser nedenfor i pressemeldingen fra Norges idrettsforbund.
Dette er veldig bra tiltak for oss som klubb siden vi får 35 kroner per telefon som samles inn og vi sparer miljøet for mange tusen tonn avfall .

Så bli med på denne miljødugnaden.

Klubben etablerer innsamlings kasser på Aronsløkka og Drammenshallen i nær fremtid.
Innsamlingsmatriell kommer på nyåret, dette blir satt ut på banene og mer informasjon kommer.

Håper alle kan bidra til litt hjelp rundt dette.

Det var god stemning da generalsekretær Inge Andersen i NIF møtte administrerende direktør Berit Svendsen i Telenor – for signering av ny Mobilretur-avtale. Foto: Geir Owe Fredheim

Idrettsforbundet inngår ny Mobilretur-avtale med Telenor

Telenor Norge og Norges idrettsforbund har forlenget samarbeidsavtalen om innsamling av brukte mobiler. Avtalen gir idrettslagene inntektsmuligheter, samtidig som Mobilretur skåner miljøet for mange tusen tonn med avfall.

16.12.2014 11:00 Geir Owe Fredheim

Siden 2009 har Norges største miljødugnad, Telenors mobilretur-kampanje «Brukt mobil – nye muligheter», samlet inn over 500.000 mobiltelefoner.  Disse er samlet inn av idrettslag landet rundt. For jobben får de 35 kroner per telefon, og siden samarbeidet startet har det generert 18 millioner kroner til idretten.

Kjetil Jansrud blir ambassadør
Norges idrettsforbund er godt fornøyd med at Telenor har ønsket å forlenge avtalen og at alpinstjernen Kjetil Jansrud blir ambassadør for Mobilretur i 2015.
– Bærebjelken i norsk idrett er frivillighet og dugnadsinnsats. Denne avtalen viser at det er gode inntekter å hente for Idretts-Norge ved å være med på denne miljødugnaden sammen med Telenor, sier Inge Andersen, generalsekretær i Norges idrettsforbund.

Andersen sier at idrettslagene i Norge er avhengige av ulike tilleggsaktiviteter når det gjelder inntektsbringende tiltak. Mobilretur er et meget godt eksempel på dette.
– Pengene er et fint bidrag til aktiviteten i idrettslagene, som får ekstra midler til blant annet å kjøpe inn nytt utstyr, sier Andersen.

Saken fortsetter under bildet

Wanted - Telefoner

Hver brukte mobil som idrettslag samler inn generere 35 kroner i klubbkassa.

Det er medlemmene i norske idrettslag som går dør til dør og samler inn de brukte mobiltelefonene.
– Den store miljødugnaden har spart miljøet for mange tusen tonn avfall. Når idrettslagene samtidig har mottatt 18 millioner kroner for jobben, hvor pengene går rett i klubbkassa, så sier det seg selv at dette skaper mye kjærkommen idrettsglede hele landet rundt, avslutter NIFs generalsekretær.

Telenor: – En viktig jobb
Administrerende direktør i Telenor Norge, Berit Svendsen, retter en stor takk til alle de tusen barn og unge som har gått fra dør til dør og spurt etter brukte mobiltelefoner.
– De har gjort en viktig jobb, ikke bare for egen klubb, men for miljøet også. Derfor er det naturlig for oss å fortsette det gode samarbeidet og vi er glade for at Norges største dugnadsgjeng er klar for en ny innsamlingsrunde, sier Berit Svendsen, som minner om at påmelding til neste års innsamling skjer i februar.

Pressemelding fra Norges idrettsforbund.

 

Link til innlegge hos NIF sine sider:
Idrettsforbundet inngår ny Mobilretur-avtale med Telenor

Styret takker for all hjelp på forhånd.